Rólam

Középiskolás korom óta érdekel a fotózás, de aktívabban 20 éves korom óta készítek képeket. Sok mindenbe belevágtam azóta, hogy minél több tapasztalatot és tudást szerezzek. Az utóbbi időben kezdtem el fókuszálni az következő területek fényképezésére: sport, ingatlanok, és fotózás kisvállalatok számára. Így egyes munkáknál a gyorsaság, és a koncentráció kerül előtérbe, a statikus témáknál pedig a türelem, és precizitás a fontos. Szeretem a változatosságot, így mindig törekszem arra, hogy legyenek izgalmas projektek, amiken dolgozhatok.

Az eladó és kiadó ingatlanok professzionális fényképezése alappillére az értékesítésnek. Megfelelően komponált fotókkal sokkal jobban be lehet mutatni a tereket. Az ingatlanokat fontos felkészíteni a fotózásra, hogy azok előnyösebb arcukat mutassák.  Akkor értékelek sikeresnek egy projektet, ha az elkészült képek hozzájárulnak az ingatlan értékesítéshez, vagy fontos elemei lesznek egy üzlet kommunikációjának.

Jelenleg a Balaton-felvidéki Kézilabda Akadémia balatonfüredi képzési helyén készítek a kommunikációhoz szükséges fényképes, és videós tartalmakat. Ezen kívül a Balatonfüredi KSE NBI-es kézilabda csapatának, valamint a szintén balatonfüredi Szent Benedek Röplabda Akadémia extra ligás csapatának mérkőzéseit fényképezem. Minden szezon elején ezeknek a csapatoknak én készítem az egyéni és csapatképeket is.

Készítek személyes fotókat is legyen szó portré,  páros, jegyes vagy esküvői fotózásról.

Kikapcsolódásként szoktam tájképeket készíteni. Balatonfürediként természetesen fő témám a Balaton, és annak környezete. Szeretem a kevésbé látogatott helyeket fotózni, amiket többnyire csak a helyiek ismernek. Nincs két egyforma kép az azonos helyszíneken sem, mert a különböző évszakokban, napszakokban más és más arcát mutatja a táj.

Kövessetek Facebookon: www.facebook.com/szentebenjamin
Kövessetek Instagramon: @szente.benjamin

Néhány weboldal, ahol munkáim megtalálhatóak:

www.balatonfuredikse.hu
www.bfakademia.hu

www.szbbra.hu
www.tagoremed.hu
www.sopteizsolt.hu

Lakóhely: Balatonfüred
Telefon: +36 30 265 3879
E-mail: foto@szentebenjamin.hu