Rólam

Középiskolás korom óta érdekel a fotózás, de aktívabban 20 éves korom óta készítek képeket. Sok mindenbe belevágtam azóta, hogy minél több tapasztalatot és tudást szerezzek. Az utóbbi időben kezdtem el fókuszálni négyféle terület fényképezésére: ingatlanok, személyes fotók, ételek, és sport. Így egyes munkáknál a gyorsaság, és a koncentráció kerül előtérbe, a statikus témáknál pedig a türelem, és precizitás a fontos. Szeretem a változatosságot, így mindig törekszem arra, hogy legyenek izgalmas projektek, amiken dolgozhatok.

Az eladó és kiadó ingatlanok professzionális fényképezése alappillére az értékesítésnek. Megfelelően komponált fotókkal sokkal jobban be lehet mutatni a tereket. Az ingatlanokat fontos felkészíteni a fotózásra, hogy azok előnyösebb arcukat mutassák.  Ajánlom Bartalos Enikő Home Staging szolgáltatását aki megfelelő szakértelemmel végzi az előkészítő munkálatokat. Akkor értékelek sikeresnek egy projektet, ha az elkészült képek hozzájárulnak az ingatlan értékesítéshez, vagy fontos elemei lesznek egy üzlet marketing kampányának.

Szívesen készítek személyes fotókat, legyen szó eljegyzésről, esküvőről, születésnapról vagy családi képekről. Fotósként fantasztikus élmény a házasságkötés napjának megörökítése. Mindig arra törekszem, hogy az elkészült fotókat nézegetve azok felidézzék az események minden fontos mozzanatát a saját látásmódom által.

A sportágak közül jelenleg röplabdát, és kézilabdát fényképezek. A mérkőzéseken kívül készítek egyéni és csapatképeket is sportolókról.

Kikapcsolódásként szoktam tájképeket készíteni. Balatonfürediként természetesen fő témám a Balaton, és annak környezete. Szeretem a kevésbé látogatott helyeket fotózni, amiket többnyire csak a helyiek ismernek. Nincs két egyforma kép az azonos helyszíneken sem, mert a különböző évszakokban, napszakokban más és más arcát mutatja a táj.

A weboldalam főoldalán láthatóak a referencia fotóim. Igyekszem minél szélesebbé tenni az ismereteim, szeretem a kihívásokat. Örülök, ha készíthetek képeket egyedi elképzelés alapján reklámcélra. 

Kövessetek Facebookon: www.facebook.com/szentebenjamin
Kövessetek Instagramon: @szenteben

Néhány weboldal, ahol munkáim megtalálhatóak:

www.balatonfuredikc.hu
www.bistrosparhelt.hu
www.cardiomobile.hu
www.csiszertamas.com

www.naurel.hu
www.royalcraft.hu

www.szbbra.hu
www.tagoremed.hu
www.thetisbirtok.hu

Szente Benjámin

Balatonfüred
+36 30 265 3879
foto@szentebenjamin.hu