Rólam

Középiskolás korom óta érdekel a fotózás, de aktívabban 20 éves korom óta készítek képeket. Sok mindenbe belevágtam azóta, hogy minél több tapasztalatot és tudást szerezzek. Az utóbbi időben kezdtem el fókuszálni az következő területek fényképezésére: sport, ingatlanok, és fotózás kivállalatok számára. Így egyes munkáknál a gyorsaság, és a koncentráció kerül előtérbe, a statikus témáknál pedig a türelem, és precizitás a fontos. Szeretem a változatosságot, így mindig törekszem arra, hogy legyenek izgalmas projektek, amiken dolgozhatok.

Az eladó és kiadó ingatlanok professzionális fényképezése alappillére az értékesítésnek. Megfelelően komponált fotókkal sokkal jobban be lehet mutatni a tereket. Az ingatlanokat fontos felkészíteni a fotózásra, hogy azok előnyösebb arcukat mutassák.  Ajánlom Bartalos Enikő Home Staging szolgáltatását aki megfelelő szakértelemmel végzi az előkészítő munkálatokat. Akkor értékelek sikeresnek egy projektet, ha az elkészült képek hozzájárulnak az ingatlan értékesítéshez, vagy fontos elemei lesznek egy üzlet kommunikációjának.

A sportágak közül jelenleg kézilabdát és röplabdát fényképezek. A mérkőzéseken kívül készítek egyéni és csapatképeket is sportolókról.

Készítek személyes fotókat is legyen szó páros fotózásról, házasságkötésről, vagy esküvői kreatív fotózásról. Az utóbbi időben fotózást lakodalomban már nem vállalok .

Kikapcsolódásként szoktam tájképeket készíteni. Balatonfürediként természetesen fő témám a Balaton, és annak környezete. Szeretem a kevésbé látogatott helyeket fotózni, amiket többnyire csak a helyiek ismernek. Nincs két egyforma kép az azonos helyszíneken sem, mert a különböző évszakokban, napszakokban más és más arcát mutatja a táj.

A weboldalam főoldalán láthatóak a referencia fotóim. Igyekszem minél szélesebbé tenni az ismereteim, szeretem a kihívásokat. Örülök, ha készíthetek képeket egyedi elképzelés alapján reklámcélra. 

Kövessetek Facebookon: www.facebook.com/szentebenjamin
Kövessetek Instagramon: @szente.benjamin

Néhány weboldal, ahol munkáim megtalálhatóak:

www.balatonfuredikc.hu
www.bfakademia.hu
www.bistrosparhelt.hu
www.csiszertamas.com

www.szbbra.hu
www.tagoremed.hu
www.thetisbirtok.hu

Lakóhely: Balatonfüred
Telefon: +36 30 265 3879
E-mail: foto@szentebenjamin.hu